Nybyg

Erfaren malerpartner ved nybyggeri

Vi udfører al malerarbejde i forbindelse med nybyggeri hos private, erhverv og for det offentlige. Som udgangspunkt udfører vi arbejdet i henhold til de krav der udarbejdet af rådgiverne på projekterne.

Vi deltager dog også gerne i opstartsfasen og hjælper med at vælge de rette løsninger for at det ønskede slut resultat opnås.

I opstarten sikrer vi, igennem besigtigelse af overflader , at grundlaget for malerarbejdet er korrekt og i overensstemmelse med den beskrevne malerbehandling.

I udførselsprocessen er vi gerne gerne med, når der opstår situationer, som kræver pludselige ændringer. Her kan vi byde ind med praktiske løsninger, der er fornuftige i forhold til både tid og økonomi for jer som bygherre.

Vi laver løbende kontrol af vores arbejde, og inden aflevering udfører vi en mestergennemgang, så vi er sikre på at få alle evt. skrammer og småfejl rettet.

Vi dokumentere løbende arbejdet med billeder i vores kvalitetssikringssystem, som til slut afleveres til bygherre sammen med en udfyldt drifts- og vedligeholdelsesvejledning.

Kontakt Æ´ Maler A/S

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag