Om os

Om Æ’ Maler

Æ’ Maler blev stiftet af Jette Palsbøll i foråret 2016. Med 30 år som maler, var tiden inde til at stå på egne ben. Det blev en succes fra første dag og blot et år senere kunne hun ansætte den første medarbejder og blot to måneder efter kom der endnu en medarbejder til.

I 2019 kom yderligere 3 medarbejdere til og sidst på året flyttede virksomheden værkstedet fra privat adressen til lejede lokaler.

Udviklingen stoppede ikke der. I 2020 kom yderligere 3 medarbejdere til. De lejede lokaler blev for små og i begyndelsen af 2020 blev der købt lokaler midt i byen. I 2021 kom endnu 3 medarbejdere ind i virksomheden.

I begyndelsen af 2022 blev virksomheden så omdannet til aktieselskab.

I de første år var opgaverne mest forsikringsopgaver, flyttelejligheder, renoveringer og udvendigt arbejde. Det er stadig en stor del af det arbejde virksomheden udfører, men der er i dag etableret samarbejde med entreprenører i landsdelen og virksomheden er i dag med på større opgaver, herunder nybyggeri og større renoveringer.

Udover opgaver i landsdelen på tager virksomheden også opgaver lægere væk. Der udføres i dag arbejde både i København, Århus og Odense

Virksomheden har dags dato 15 ansatte.

Kontakt Æ´ Maler A/S

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag